نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: هزینه کردن در مسیر تقویت دینی و بیدار کردن فطرت خدایی انسانها در واقع نوعی سرمایهگذاری است و مسئولان به این مهم اهتمام داشته باشند.
آیت الله محمدرضا ناصری در دیدار با اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه با ابراز خرسندی از مشارکت و هماهنگی و همکاری بین آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، اظهار داشت: این اتفاق خوب، موضوع بسیار مهمی است که باید از مدتها قبل اتفاق میافتاد زیرا دشمنان از مدتها پیش انواع هجمههای خود را در بین اقشار مختلف به ویژه دانشآموزان آغاز کردهاند.
وی افزود: لازم است در مقابل همه توطئههایی که دشمن میکند و تبلیغات عجیبی که در رسانههای وابسته به خود برای عقب نگاه داشتن کشور در زمینههای مختلف علمی، پژوهشی، دینی و اعتقادی انجام میدهد، سرمایه گذاری انجام شود و مسئولان بدانند که هزینه برای تقویت تربیت دینی و بیدار کردن فطرت خدایی انسانها از بهترین موارد سرمایه گذاری است.
امام جمعه یزد بیان کرد: مسئله فرهنگی به ویژه فرهنگ دینی و اعتقادی و رشد دادن روحیه خدایی در مردم کار بزرگی است و هدایت انسانها به سوی کمال و بیرون بردن انسان از منجلاب و رشد دادن آن، هدف اصلی زندگی است و اگر به سرمایه گذاری در این زمینه اهمیت داده شود و یک دهم هزینه هایی که در دانشگاهها و مدارس و … میشود را به تربیت دینی و خدایی اختصاص دهند، سعادت انسان رقم میخورد.
ناصری تاکید کرد: در شرایطی که صهیونیستها و ملحدان دنیا هم و غمشان این است که انسان را از تعالی و خوی انسانی خود دور کنند و وحشیگری را در دنیا رقم میزنند، اهتمام ما باید زنده کردن فطرت خدایی در میان انسانها به ویژه کودکان باشد و شرایطی را فراهم کنیم که کودکان ما از ابتدا به جای آشنایی با موسیقی و ستارههای سینمایی دنیا، با احکام دین، ائمه اطهار (ع) و علمای دین آشنا شوند.
وی تصریح کرد: اکنون که آموزش و پرورش و حوزه با یکدیگر به تعامل رسیدهاند، باید ارتباط آنها قویتر و منسجمتر شود و برای فرهنگ فرزندان این کشور اسلامی کار کنند و اهتمام جدی در زمینه تربیت نیروی انسانی به ویژه در دانشگاه فرهنگیان داشته باشند.
ناصری اظهار داشت: حوزهها به دانشگاه فرهنگیان محتوا و برنامه بدهند و تلاش کنند معلمانی در این دانشگاه تربیت شوند که دغدغه رشد دین در کنار علم را داشته باشند.
امام جمعه یزد ادامه داد: متاسفانه در مسائل بودجهای در کشور ما هر کجا بودجه کم میآید، اول به سراغ بودجههای فرهنگی میروند و آن را کاهش میدهند در حالی که کار برای فرهنگ و دین مردم لازم و ضروری است و متاسفانه دولتهای ما برعکس عمل میکنند.
وی تصریح کرد: بر اساس روایات اسلامی، اگر برای دین کار کنیم خدا امر دنیا را اصلاح می کند اما اگر از دین برای اصلاح دنیا کم شود، باید جای دیگری چندین برابر هزینه کنیم.
ناصری در مورد طرح مدارس امین بیان کرد: برخی در رفتار اشکالاتی دارند اما نباید به بهانه آن کار را متوقف کرد بلکه باید نواقص را برطرف کرد و با قوت به اجرای طرح ادامه داد.
وی تاکید کرد: از مسئولان نیز انتظار داریم برای تامین بودجه این طرح فکر اساسی کنند زیرا هم به تربیت دینی در مدارس کمک می کند و هم به سالم زیستن و بهتر درس خواندن کمک میکند .
امام جمعه یزد ادامه داد: ما نیز برای حمایت از این طرح دریغ نمی کنیم اما امیدواریم استانداران نیز برای این مهم برنامه داشته باشد و تلاش شود تا این طرح با کمک مبلغان تربیت شده در مدارس سراسر استان اجرا شود.
ناصری تصریح کرد: وقتی پای دین و فرهنگ وسط میآید برخی بودجهها هنگفت به نظر میآید در حالیکه هزینه اجرای یک طرح در یک ماه گاه با حقوق یک ماه مدیر دولتی برابری میکند ضمن اینکه همین هزینهها برای اجرای برخی جشنوارهها به راحتی اختصاص داده میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد مطرح کرد؛
استفاده از ظرفیت حوزه علمیه در مسیر تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: در مسیر تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، از ظرفیت حوزه های علمیه به طور جدی استفاده خواهیم کرد.
عباسعلی دانافر در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار د اشت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند راهبردی و اصلی است و ما مکلف به اجرای این سند هستیم و از آنجا که اجرای این سند، تاکید رهبر معظم انقلاب نیز به شمار می رود، خود را موظف به اجرای آن میدانیم.
وی عنوان کرد: اجرای این سند مهم و اساسی، میثاق همه فرهنگیان است بر همین اساس کمتر برنامهای در آموزش و پرورش اجرا می شود که پیوستی از سند تحول نداشته باشد.
دانافر با اشاره به اقدامات بسیار جدی که ظرف دو سال گذشته در راستای اجرای این سند و رویکردهای مهم آن در استان یزد انجام شده است، افزود: از مهمترین رویکردهای این سند، تعلیم و تربیت تمام ساحتی است یعنی چرخش از تربیت تک بعدی و تک ساحتی دانش آموزان به سمت تعلیم و تربیت تمام ساحتی به این معنا که دانش آموزان در تمامی ابعاد شخصیتی رشد و نمو پیدا کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد یادآور شد: یکی از ابعاد مهم تربیت شش گانه مدنظر این سند، تربیت اعتقادی و دینی است که به عنوان یک رکن مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دیده شده است.
وی با تاکید بر اینکه خروجی آموزش و پرورش باید انسانهایی در طراز جامعه اسلامی باشد، ادامه داد: رویکرد تکوین هویت متوازن دانش آموزان با تاکید بر شکل گیری هویت دینی و اسلامی دانش آموزان یکی دیگر از رویکردهای مهم این است.
دانافر اظهار داشت: به طور قطع ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه در تحقق و اجرایی شدن دو بخش اصلی این سند یعنی تربیت تمام ساحتی دانش آموزان با تکیه ویژه بر تربیت دینی و اعتقادی همچنین تکوین هویت متوازن دانش آموزان با تاکید بر شکل گیری هویت دینی و اسلامی بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی افزود: تعامل بسیار خوب، موثر و عمیقی بین آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در این راستا وجود دارد که در یزد نیز این ارتباط بسیار نزدیک است و همانگونه که در سند نیز بارها از حوزه های علمیه به عنوان یکی از شرکای فرهنگی یاد شده، تلاش کردیم حداکثر بهره برداری را از ظرفیت حوزه های علمیه برای محقق کردن بخش های عمده ای از سند که رسالت ما اجرای آن است، داشته باشیم.
معاون پرورشی آموزش و پرورش استان یزد:
۱۰۰۰ لوح فشرده با محتوای تربیت مهدوی در یزد تولید شد
معاون پرورشی آموزش و پرورش استان یزد گفت: با توجه به شیوع کرونا و دسترسی بیشتر دانش آموزان به فضای مجازی، هزار لوح فشرده با محتوای تربیت مهدوی در یزد تولید شد.
حسینعلی ملانوری در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: با توجه به ضرورت تحقق تمام ساحتی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، طی دو سال گذشته در استان یزد کارگروههای مختلفی در مسیر تحقق این سند و گفتمان سازی آن با شرکای فرهنگی خود تشکیل دادیم که یکی از شرکای بسیار مهم ما در راستای تربیت اعتقادی است، حوزههای علمیه هستند.
وی افزود: همکاری بسیار خوبی در استان یزد بین آموزش و پرورش و حوزه های علمیه وجود دارد به نحوی که در حوزه پاسخگویی به شبهات دانش آموزان در حوزه های مختلف، درخواستهای بسیاری از سوی مدارس برای اعزام مبلغ داشته ایم و مبلغان نیز با علم، آگاهی و اطلاع وارد مدارس میشوند و به شبهات دانش آموزان پاسخ می دهند.
ملانوری از جذب طلاب در قالب سربازطلبه به عنوان یک طرح بسیار موفق یاد کرد و از ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش بابت اختصاص سهمیه بسیار خوب به یزد تقدیر کرد.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد، اعزام مبلغان کشوری تخصصی نماز به مناطق مختلف استان را نیز از رویدادهای مهم تربیتی در مدارس یزد دانست و گفت: ۵۴۰ نفر از طلاب نیز برای اقامه نماز جماعت اول وقت به مدارس اعزام شدند.
ملانوری ادامه داد: ۱۵۰ طلبه در قالب طرح های امین، هجرت و روشنا با حضور در مدارس، آموزش و پرورش را در تحقق تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان همراهی کردند.
وی از تولید محتوا ویژه نماز توسط طلاب خواهر حوزه های علمیه یزد خبر داد و یادآور شد: با توجه به اینکه دسترسی دانش آموزان به فضای مجازی به دلیل شیوع کرونا افزایش یافته است، در زمینه تولید محتوا اتفاقات خوبی رقم خورده به نحوی که سال گذشته هزار سی دی با محتوای طرح تربیت مهدوی در اختیار مدارس قرار گرفت.
ملانوری اظهار امیدواری کرد: با توسعه و تقویت ارتباط شرکای فرهنگی به ویژه حوزه های علمیه با آموزش و پرورش بتوانیم گامی جدی در مسیر تربیت تمام ساحتی دانش آموزان و تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برداریم.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه استان یزد:
حوزههای علمیه یزد با تمام ظرفیت آماده همکاری با آموزش و پرورش هستند
معاون تبلیغ حوزههای علمیه استان یزد گفت: در راستای گسترش تربیت دینی دانش آموزان، حوزه های علمیه یزد با تمام ظرفیت خود آماده همکاری با آموزش و پرورش هستند.
حجت الاسلام سید محمدمحسن حسینیپور، در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: تمام ظرفیت حوزه در اختیار آموزش و پرورش است و در تمام زمینه ها آماده اعزام مبلغ متخصص به مدارس استان هستیم.
وی با بیان اینکه تربیت دینی دانش آموزان برای همه ما دغدغه است، افزود: حوزه های علمیه در استان یزد تمام امکانات و نیروی انسانی خود را در این زمینه در اختیار آموزش و پرورش قرار می دهد و این مهم همواره مورد تاکید آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه کشور نیز بوده است.
حسینیپور با اشاره به ورود بسیار خوب مبلغان به ویژه مبلغان خواهر به مدارس استان افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ مبلغ خواهر در مدارس سطح استان فعال شدهاند.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه استان یزد یادآور شد: در حال حاضر ۱۷۵ مبلغ در سطح مدارس استان یزد فعالیت میکنند که ۱۰۰ نفر از آنها را مبلغان خواهر تشکیل میدهند.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش:
اجرای برنامه ۵ ساله حوزه و آموزش و پرورش/ورود حوزه به مدرسهداری
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش با اشاره به ورود حوزه به برنامههای آموزش و پرورش از تدوین کتب درسی تا تربیت نیروی انسانی گفت: بر این اساس یک برنامه پنج ساله تدوین شده و به مرحله اجرا درآمده است.
علیرضا حاجیان زاده، در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: اکنون در شرایطی قرار داریم که از طرفی آموزش و پرورش برای تحقق سند تحول بنیادین نیاز به شرکای فرهنگی دارد تا با تمام ظرفیت به میدان بیایند و مسئله تعلیم و تربیت را به درستی محقق کنند و حوزه علمیه یکی از شرکای مهم به شمار می رود و از طرف دیگر، ورود به عرصه تعلیم و تربیت و برنامه های فرهنگی سایر دستگاهها از جمله آموزش و پرورش، برای حوزه های علمیه یک برنامه مهم و جدی است.
وی عنوان کرد: در این راستا طرح آمایشی در حوزه تهیه شده و بیش از ۲۰۰ دستگاه هدف مورد بررسی قرار گرفته اند که به مرور با آنها تفاهمنامههایی امضا خواهد شد و آموزش و پرورش اولین دستگاهی است که به خوبی این ارتباط با آن برقرار شده است.
حاجیان زاده بیان کرد: اکنون حوزه و آموزش و پرورش هر دو معتقدند که ارتباط و تعامل بسیار خوبی بین آنها برقرار است و این ارتباط میتواند به عنوان یک الگو برای ایجاد تعامل با سایر دستگاهها ملاک عمل قرار گیرد.
مشاور عالی حوزه های علمیه یادآور شد: تعامل بین آموزش و پرورش بیش از یک دهه است که برقرار شده اما پیش از این ارتباطات پراکنده و تنها در قالب اقامه نماز جماعت و برخی برنامه های مناسبتی بود اما اکنون شکل و ساختار کاملی دارد و حوزه در قالب یک برنامه جامع در کل ساختار و شاخ و برگ آموزش و پرورش وارد کرده است.
حاجیان زاده ادامه داد: حوزه اکنون در نظام تدوین و برنامه ریزی کتب درسی به شکل رسمی ورود کرده و در طرحهای مشترک پژوهشی نیز فعال است و تاکنون برنامه های مشترک بسیاری بین آموزش و پرورش و حوزه های علمیه اجرا شده که از جمله آنها می توان به راه اندازی مرکز پژوهش و اتاقهای فکر مشترک اشاره کرد.
وی با اشاره به ورود حوزه در زمینه تربیت نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش نیز اظهار داشت: در حال حاضر در تربیت نیروی انسانی از ظرفیت حوزه برای آموزش ضمن خدمت فرهنگیان استفاده میشود ضمن اینکه مرکز تربیت معلم مبلغ نیز در دانشگاه فرهنگیان راه اندازی شده و مبلغان علاقمند، میتوانند در این مرکز حضور یابند و به طور رسمی جذب آموزش و پرورش شوند.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش تصریح کرد: امروز جریان تربیت و جریان حوزه در هم تنیده شده و حتی در جذب طلاب به آموزش و پرورش آزمون استخدامی در هشت رشته برگزار می شود که دوره اول آن برگزار شد و دوره دوم نیز آذرماه امسال برگزار و طلاب مستعد جذب آموزش و پرورش میشوند.
حاجیان زاده تاکید کرد: امسال سهمیه طلاب وظیفه را نیز افزایش داده ایم و ۲ هزار طلبه دوران خدمت خود را در آموزش و پرورش میگذرانند که این امر در راستای تحقق اهداف هر دو نهاد، اثرگذار است.
وی یادآور شد: همچنین شرایطی فراهم شده که دانش آموزان مستعد بعد از اخذ مدرک دیپلم جذب حوزه شوند ضمن اینکه مدارس علوم و معارف اسلامی وابسته به حوزه های علمیه نیز فعالیت خود را آغاز کرده اند.
حاجیان زاده با اشاره به ورود حوزه های علمیه به جریان مدرسه داری عنوان کرد: این مدارس در واقع مدارس پیش حوزوی به شمار می روند و در صددیم علاوه بر دبیرستان، باب مدرسه داری در پیش دبستانی و دبستان را نیز باز کنیم.
وی در مورد اعزام مبلغ و اجرای برنامه های تبلیغی نیز بیان کرد: کارهای بزرگی به ویژه در زمینه حضور مبلغان خواهر در مدارس دخترانه انجام شده ضمن این طرح امین نیز به عنوان یک اتفاق خوب در حال انجام است و گرچه هنوز امکان پوشش تمام مدارس را نداریم اما همین تعداد فعلی نیز با توجه به کیفیت برنامهها بسیار اثرگذار است.
مشاور عالی حوزه های علمیه گفت: در حال حاضر ۱۱۷ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که ۴ هزار و ۵۰۰ مدرسه زیر پوشش طرح امین قرار گرفته اند که هزار و ۵۰۰ نفر از مبلغان به صورت جهادی و بدون دریافت ریالی در مدارس فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اینکه بهترین مبلغان حوزه برای اجرای طرح امین انتخاب شده اند، افزود: طلاب در این طرح سه تا چهار روز در مدارس مستقر هستند و ضمن ایجاد ارتباط صمیمانه با دانش آموزان، حتی با خانوادههای آنها نیز ارتباط برقرار میکنند که امیدواریم بتوانیم این طرح را توسعه دهیم.
حاجیان زاده ادامه داد: حوزه اکنون از کتاب درسی تا پژوهش تا نیروی انسانی و تبلیغ و مدرسه داری و … به آموزش و پرورش ورود پیدا کرده و این طرحها به یک برنامه پنج ساله تبدیل شده که به امضای وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزه های علمیه کشور رسیده و با توجه به اینکه این برنامه مورد توجه و حمایت رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفت، اکنون ملاک عمل در اجرای برنامه هاست.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش یادآور شد: بخشی از این برنامه پنج ساله به صورت متمرکز و بخشی به صورت استانی اجرا می شود و نیاز به ساماندهی در کمیته های استانی دارد بنابراین لازم است کمیته های استانی جدیتر گرفته شود.
حاجیان زاده تاکید کرد: اکنون که در شرایط کرونا، فعالیت حضوری مدارس تعطیل است، اقدامات و برنامه های مشترک حوزه و آموزش و پرورش در حوزه تربیتی ضرورت بیشتری پیدا کرده زیرا آموزش و پرورش تمام توان خود را روی آموزش گذاشته و از همه نرم افزارها برای پیشبرد دروس دانش آموزان استفاده می کند و از طرف دیگر چون دانش آموزان در اختیار مدارس نیستند، آسیب ها به شدت بیشتر شده و نگرانیم که تربیت دینی و فرهنگی افت پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه اکنون آسیبها جدیتر شده، تصریح کرد: نباید منتظر باز شدن مدارس بمانیم زیرا خطرات فضای مجازی بسیار بیشتر از قبل دانش آموزان را تهدید می کند بنابراین باید بتوانیم با آنها ارتباط مجازی برقرار کنیم و هر چه در توان داریم باید به میدان بیاوریم تا اتفاقات منفی در حوزه فرهنگ و تربیت دینی دانش آموزان کمتر رخ دهد.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه:
مسئولان یزد اجرای کامل طرح مدارس امین در دارالعباده را حمایت کنند
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه گفت: از مسئولان استان یزد به واسطه سابقه دینی این استان انتظار می رود که شرایط را برای اجرای کامل طرح مدارس امین در دارالعباده حمایت کنند.
حجت الاسلام حسین ملانوری در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اهمیت حضور حوزه در آموزش و پرورش اظهار داشت: انقلاب کردیم که اسلام حاکم شود، نظامی سرپا کردیم که مردم تربیت اخلاقی و دینی شوند و اگر این امر محقق نشود و نیروی انسانی خوب تربیت نشود، تمام پیشرفتهایی که در کشور محقق می شود را دو دستی تقدیم بیگانگان می کند.
وی عنوان کرد: این نظام باید افراد قوی را تربیت می کرد که با تمام قوا از داشته های کشور صیانت کنند اما در مواردی افرادی در مدارس و دانشگاه های ما تربیت شدند که در مسیر آرمانهای انقلاب اسلامی حرکت نکردند.
ملانوری ادامه داد: حوزه علمیه تربیت نفوس انسانی و تهذیب مردم را وظیفه ذاتی خود می داند بر همین اساس در طرح آمایش حوزه، کارویژه حوزه و روحانیت تعریف و ۲۰۰ کارویژه در کشور ایجاد شده که ۷۰ کارویژه اجتماعی بیرون از حوزه و ۶۰ مورد آن تبلیغی است.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه عنوان کرد: با این اتفاق، بخش تبلیغی حوزه در دوره جدید ساختار جدیدی پیدا کرده به نحوی که در سازمانهای مختلف یک اداره مخصوص تبلیغ دیده شده و در میان همه آنها، آموزش و پرورش از اهمیت بسیاری برخوردار است.
ملانوری با اشاره به ورود حوزه به بحث تدوین و برنامه ریزی کتب درسی بیان کرد: گاهی نویسندگان، کتب درسی را عوض نمی کنند بلکه یک کلمه را تغییر میدهند که این کلمه ماهیت درس را عوض میکند بنابراین حوزه علمیه به عنوان چشم بیدار دین نظارت و رصد جدی انجام میدهد.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح امین در ۴ هزار و ۵۰۰ مدرسه در سطح کشور اظهار داشت: این طرح بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که ۷۰ شاخص تربیتی دارد، اجرا شده و حوزه با استخراج و گزینش ۲۲ شاخص از بین آنها و تعیین ۱۰ شاخص اصلی و اساسی و ۱۲ شاخص فرعی، آنها را در سطح مدارس زیر پوشش با عنوان مدارس امین اجرا می کند.
ملانوری با اشاره به اینکه این طرح در مدارس استانهایی نظیر آذربایجان غربی، فارس، خوزستان و برخی مدارس تهران نتایج بسیار خوبی به دنبال داشته است، افزود: تاکنون واکنشهایی در سطح بین المللی در مورد مدارس امین وجود داشته و رسانه های خارجی در حال مذمت آن هستند و این نشان میدهد که دشمن نگران شکل گیری چنین مدارسی در سطح کشور است.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه تصریح کرد: با توجه به اینکه یزد دارای سابقه بسیار خوب در زمینه پرورش علما است و در حال حاضر نیز سطح علمی طلاب یزد بسیار خوب است، انتظار داریم تمام مدارس استان یزد زیر پوشش طرح امین قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: تحقق این امر نیازمند توجه ملی و استانی است و ما در سطح ملی تامین نیرو و آموزش آن را تضمین می کنیم و تعهد می دهیم که هیچ مدرسه ای خالی از روحانی نماند اما در سطح استانی، بحث مالی این طرح نیازمند توجه جدی استاندار و مسئولان استان است.
ملانوری ادامه داد: اجرای این طرح در استان یزد سالانه نزدیک به حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و گرچه در نگاه اول رقم زیادی به نظر می رسد اما سرمایه گذاری بسیار ارزشمندی در زمینه پرورش نیروی طراز انقلاب اسلامی است و انتظار می رود از ظرفیت معادن و صنایع، موقوفات و علما در این زمینه استفاده شود.
استاندار یزد:
اجرای طرح امین در مدارس یزد را حمایت میکنیم/لزوم ارزیابی و گزینش مبلغان
استاندار یزد گفت: از اجرای طرح امین در مدارس استان یزد حمایت میکنیم زیرا اجرای این طرح، اطمینانبخشی نسبت به تربیت دینی بهتر نسل آینده ایجاد میکند.
محمدعلی طالبی در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به نگاه بسیار خوب آیت الله اعرافی، رئیس حوزه های علمیه سراسر کشور به مقوله تربیت دینی در آموزش و پرورش اظهار داشت: در جلسات مختلف با دیدگاههای ایشان در حوزه آموزش و پرورش آشنا شدم و این دیدگاهها و عمل به راهبردهای ایشان را بسیار مفید برای نظام تعلیم و تربیت کشور می دانم و همیشه معتقدم جدای از همکاری، بحث حوزه و مدرسه باید از این شخصیتهای ارزشمند برای ارتقا جایگاه تعلیم و تربیت استفاده کند.
وی افزود: همکاری خوبی بین حوزه و مدرسه شکل گرفته و از حضور و دغدغه آیت الله اعرافی در اجرای طرحهای فرهنگی می توان به مفید بودن طرح مدارس امین واقف شد ضمن اینکه نیروهای خوش فکری در این طرح فعال شده اند و می توان اطمینان بیشتری به تربیت دینی بهتر نسل آینده پیدا کرد.
استاندار یزد عنوان کرد: وظیفه خود می دانیم از منابع استانی به اجرای کامل این طرح کمک کنیم و گرچه منابع کم و درخواستها بسیار است اما به نظر میرسد آموزش و پرورش بسیار حائز اهمیت و دارای اولویت است.
طالبی با مطلوب ارزیابی کردن طرح امین ادامه داد: برخی گزارشها از مواردی از نارضایتی در زمینه تعامل روحانی مستقر در مدارس با معلمان خبر میدهد که لازم است برای اجرای مطلوب این طرح، روی انتخاب مبلغ اعزامی به مدارس، حساسیت ویژه ای وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: باید مراقب باشیم که سطح کار حفظ شود و هرکس اعلام آمادگی کرد، به راحتی نتواند در مدارس حضور پیدا کند بلکه باید ملاک ها و معیارهایی برای گزینش افراد وجود داشته باشد تا بتوانند در تعامل با معلمان موثر واقع شوند و نتیجه مطلوب آن را بر تربیت دانش آموزان شاهد باشیم.